Publicerad: lördag, 18 januari, 2014 - 17:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:07

IFK hockey vann över Haninge

Ishockey: IFK Mariehamn vann över Haninge Anchors 3 med 8-5 på bortaplan i Allfyran. Det här var Haninges första förlust efter tre raka vinster.

- Det här var en mycket konstig match där vi fick spela i numerärt underläge väldigt många gånger, bland annat hade vi nio minuter med tre mot fem i den tredje perioden, sade tränaren Rein Metsik efter matchen, som var undrande över var domaren hittade alla utvisningar.
IFK:s mål gjordes av Emil Molander 2, Alexander Grundström 2 och varsitt av Marcus Englund, Jim Manselin, Dominik Ingström och Nicklas Herou. IFK har nu sex poäng efter tre spelade matcher och möter SPAIF i Islandia redan imorgon söndag klockan 14.40.