Publicerad: måndag, 27 januari, 2014 - 15:36Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:07

Storseger för IFK hockey

IFK Mariehamns hockeyherrar körde över Sundbybergs IK i Islandia när man vann med 9-2 på lördagseftermiddagen. Redan efter den första perioden ledde IFK med 3-1. Efter att hemmalaget gjort fyra mål i den andra perioden och därmed utökat ledningen till 7-1 var matchen i hamn.
I den sista perioden gjorde IFK två mål medan gästerna fick in en tröstpuck.
Nyförvärvet Jacob Larsson presenterade sig rejält inför hemmapubliken då han stod för två mål och två assist.
De övriga IFK-målen gjordes av Robin Englund 3, Otto Silfver 2 och ett vardera från Dominic Ingström och Marcus Englund.
Redan imorgon, söndag, spelar IFK nästa hemmamatch i Allfyran, då blir det seriefinal mellan IFK och obesegrade serieettan Segeltorps IF.