Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 1 februari, 2014 - 17:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:06

Petteri Forsell återvänder till IFK

Fotboll: Petteri Forsell återvänder till IFK Mariehamn. Klubben och han har skrivit ett kontrakt som gäller 2014 med en option också över säsongen 2015.

  -Jag hade alternativ där jag skulle kunna ha fått tio gånger så mycket pengar, men pengar ger inte ett bättre liv. Det märkte jag i Turkiet, säger Petteri Forsell som ser IFK som en bra möjlighet att få en ordentlig nystart efter Bursaspor-äventyret, utlåningen till IFK och hans skada förra sommaren som sedan ledde till sparsamt med spel för Petteri under hösten.
- Det har alltid varit min dröm att vinna något med IFK och ser man till de spelare som har kommit hit nu så borde vårt mål vara att vinna guld, säger Petteri Forsell.
   Ekonomiskt löser affären sig genom att externa investerare och sponsorer skjuter till extra pengar öronmärkta för att Petteri Forsell på nytt skall bli IFK Mariehamns spelare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »