Publicerad: lördag, 22 februari, 2014 - 17:54Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:06

IFK föll på övertid

Ishockey: IFK Mariehamn spelade sin sist bortamatch i Allfyran när laget på lördagen gästade Södertäljepojkarnas AIF. Precis som förra gången lagen möttes gick matchen till förlängning, men den här gången var det Södertäljepojkarna som vann matchen på övertid. Matchen slutade 8-7 till Södertäljepojkarna. Det var en match som svängde rejält. Hemmalaget tog ledningen men Robin Englund kvitterade i den första perioden. IFK vann den andra perioden med 5-1 efter två mål av Robin Englund, samt mål av Marcus Englund, Alexander Grundström och Adam Lindberg. Men Södertäljepojkarna slog tillbaka med samma siffror i den tredje perioden, seger 5-1. Carl-Erik Nyqvist var IFK:s ende målskytt i den tredje perioden. Hemmalaget avgjorde sedan matchen drygt en minut in i förlängningen. IFK leder nu Allfyran med två poängs mariginal till Södertäljepojkarna när en omgång återstår. IFK avslutar hemma mot Östervåla på söndag klockan 15.20.