Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 28 februari, 2014 - 10:39Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:06

Skadeläget bättre hos IFK

Fotboll: Skadeläget hos IFK Mariehamn har blivit betydligt bättre under den senaste tiden och bland annat finns nyförvärvet Duarte Tammilehto med i truppen till söndagens match mot Inter i Ligacupen. Diego Assis tränar för fullt, men får vänta ännu en vecka innan det blir aktuellt med spel, vilket betyder att han troligen är tillgänglig i kvartsfinalen i ligacupen. Bernardo Ribeiro börjar träna för fullt från och med nästa vecka. Målvakten Simon Nurme tränar en hel del med boll, men har en liten bit kvar innan han kan vara med på samtliga delar av träningen. Robin Östlind rehabtränar fortfarande efter sin ljumskoperation och Dever Orgills knä är ännu inte redo för tyngre belastningar. Prognosen för när de två sistnämnda är tillbaka är ännu oklar. Matchen mot Inter på söndag börjar 18.30 och spelas i Eckeröhallen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »