Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 11 juli, 2018 - 06:18
  • Det blev en del medaljer för ÅSSF senaste helg. Bland annat Rune Karlsson kammade hem fyra guld och ett brons i A75-klassen i de individuella tävlingarna.

Många medaljer från SFS-mästerskapen i pistol och gevär

Skytte. Det blev en del medaljer som Ålands Sportskytteförening, ÅSSF, fick med sig från SFS-mästerskapen i Vasa senaste helg.

I de individuella tävlingarna fick Rune Karlsson fyra guld och ett brons i A75-klassen. I klassen A70 fick Petter Eskills ett guld, tre silver och ett brons och Ralf Lindholm fick ett silver och ett brons. Jan Malmberg tog ett guld och Jörgen Carlsson fyra silver och ett brons i klassen H50.

Det blev också några lagmedaljer i klassen H50. Guld i olympiapistol med 1 365 poäng fick laget bestående av Malmberg, Carlsson och Eskills. Guld blev det också för Eskills, Karlsson och Lindholm i fripistol med 1 191 poäng. Trion Carlsson, Eskills ch Karlsson tog lagsilver i grovpistol och sportpistol med 1 505 poäng samt standardpistol med 1 412 poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »