Publicerad: fredag, 21 mars, 2014 - 10:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:05

IFK förlorade mot Ljungskile

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade en träningsmatch mot det svenska Superettan-laget Ljungskile med 4-5 igår under träningslägret i Turkiet. IFK tog ledningen efter att Luis Solignac nickade in en hörna, sen kvitterade Ljungskile. Därefter gav Petteri Forsell IFK ledningen igen, men innan den första halvleken var slut kunde Ljungskile kvittera än en gång. I den andra halvleken var det Ljungskile som gick till ledningen och den här gången var det IFK:s tur att kvittera genom Josef Ibrahim. Sen gick åter IFK upp i ledning med 4-3 när Jani Lyyski hittade rätt. Sen gjorde Ljungskile två mål och vände matchen. Dessutom hade dom en straff men den räddades av Simon Nurme. IFK kommer hem från träningslägret på söndag och innan seriepremiären den 13 april ska ÅM-finalen mot FC Åland spelas och en träningsmatch mot Ekenäs IF.