Publicerad: lördag, 19 april, 2014 - 15:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

ÅU förlorade mot PK-35

Fotboll: PK-35 var det klart bättre laget för dagen när dom besegrade Åland United med 3-0 i Vanda. Redan i den tredje minuten nickade Heidi Kivelä in det första målet. Efter en kvart kunde Sanni Franssi löpa ifrån ÅU-försvaret och placera in det andra målet. Innan den första halvleken var slut hade PK-35 ytterligare två bollar i nätmaskorna, men de dömdes bort för offside. I den andra halvleken ryckte ÅU upp sig en aning och hade bland annat ett skott i ribban av Monica Dolinsky. Men trots uppryckninge var det PK-35 som kontrollerade matchen och i den 77:e minuten fastställde Franssi slutresultatet med sitt andra mål för dagen.
Efter fyra matcher leder nykomlingen Merilappi United med full pott, tolv poäng. PK-35 är tvåa med tio poäng och ÅU är trea med sju poäng. Nästa match spelar ÅU mot Kokkola F10 i Karleby inkommande helg.