Publicerad: lördag, 26 april, 2014 - 19:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

JIK tog första segern

Fotboll: Jomala IK tog första segern i division 3 när dom vann över Lieto på bortaplan med 2-0. I den första halvleken gjorde Daniel Nylund 1-0 och den ställningen stod sig halvleken ut, en halvlek som JIK var spelmässigt i bättre. I den andra halvleken kom hemmalaget tillbaka och skapade lite tryck utan att komma fram till riktiga målchanser, det närmaste var ett skott i ribban från cirka 30 meter. Med ungefär tio minuter kvar av matchen gjorde Filip Svahnström JIK:s andra mål och fastställde slutresultatet.

- Vi gjorde en mycket start laginsats, sade tränaren Lennart Holmström efter matchen.

JIK går nu upp på andra plats i tabellen med fyra poäng efter två omgångar.