Publicerad: måndag, 12 maj, 2014 - 21:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:03

IFK höll inte ut mot Inter

Fotboll: IFK Mariehamn fick bara oavgjort 2-2 hemma mot FC Inter på måndagskvällen. Utöver de två målen som IFK gjorde så hade de ytterligare ett flertal chanser som borde ha resulterat i mål.

Efter en trevande inledning från båda lagen tog Inter ledningen, efter ett misslyckat uppspel från IFK-försvaret kunde Mika Ojala ge Inter ledningen i den 23:e minuten. IFK kvitterade genom Amos Ekhalie med tre minuter kvar av den första halvleken.

Knappa tio minuter in i den andra halvleken blev Luis Solignac fint framspelad av Petteri Forsell och Solignac gav IFK ledningen. Men i matchens slutskede drog Inters Kalle Kauppi på ett skott som styrdes och gick i mål, och slutresultatet 2-2 fastställdes.

IFK har tio poäng i den officiella tabellen och ligger på sjätte plats efter sju matcher. MyPa, som har spelat en match mer, leder med 17 poäng. Nästa match spelar IFK på lördag i Seinäjoki när nykomlingen SJK står för motståndet.