Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 7 juni, 2018 - 17:38

Tre kvalomgångar kvar i bowlingkval

Nu återstår det bara tre tävlingar i bowlingens kval till Ö-spelen på Gibraltar nästa sommar.

Den här veckan har tre kvalomgångar spelats och totalt har det spelats sex stycken hittills. De tre sista tävlingarna spelas i höst och det är de fyra bästa i dam- respektive herrklasserna som får åka på Ö-spelet.

Bland damerna är Katarina Sundberg och Ann Kvarnström mer eller mindre klara för Ö-spelen, de har ett rejält försprång till de övriga. Men om de två återstående platserna är det en jämn kamp. Just nu är det Malin Nyberg och Ida Sandström som innehar platserna, med Caroline Blomqvist som främsta utmanare.

Bland herrarna är de desto jämnare. Oskar Welin kan nog kvittera ut en biljett till Gibraltar, men bakom honom är kampen hård. Jonas Andersson, Kim Nyman och Michael Jacobsson har platserna just nu, men både Dennis Bergman och Sebastian Cronholm jagar tätt bakom.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »