Publicerad: söndag, 21 september, 2014 - 20:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:57

IFK föll stort mot HJK

Fotboll: De regerande mästarna HJK besegrade IFK Mariehamn med 5-1 i söndagens ligamatch i Helsingfors. HJK:s Demba Savage blev tremålsskytt, och i en jämn första halvlek var det han som kunde spräcka målnollan efter 42 minuters spel. IFK kvitterade genom Petteri Forsell som satte en straffspark kort före halvtidsvilan.

Men HJK återtog ledningen i matchens 57:e minut och med tre mål inom loppet av sex minuter i mitten av den andra halvleken avgjorde HJK matchen definitivt.

Trots förlusten ligger IFK kvar på fjärdeplatsen i tabellen, två poäng före KuPS som dock har en match mindre spelad. Nästa match för IFK Mariehamn bli hemma mot just KuPS på söndag.