Publicerad: lördag, 29 november, 2014 - 18:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:54

Vinst och förlust för NGD

Innebandy: NGD förlorade lördagens första hemmamatch i division 2 mot AFC Hirvensalo med 1-3. Hemmalaget tog ledningen i mitten av den första perioden genom Mikaela Lindholm, men gästerna kvitterade med elva sekunder kvar till periodvila. I den andra perioden gjorde sedan AFCH de två övriga målen.

I den andra matchen vann NGD över SBS Rupu med 5-2 efter att Anna Andersson och Jenny Engblom gjorde två mål och Camilla Andersson ett. Kvällens resultat innebar att NGD tappade en placering och ligger nu trea med 13 poäng. KaPa-65 och Loisto ligger i topp med 14 poäng.