Publicerad: lördag, 7 april, 2018 - 17:30Uppdaterad: lördag, 7 april, 2018 - 17:34
  • Lemlands IF och Jomala IK möttes på konstgräset vid Vikingavallen. Arkivfoto.

JIK och LIF möttes i träningsmatch

Fotboll. Jomala IK och Lemlands IF möttes i en träningsmatch på Vikingavallens konstgräs på lördagen. Matchen slutade oavgjort 1-1.

Första halvlek blev mållös och i början av andra halvlek tog Jomala ledningen på en frispark. Lemland replikerade direkt och satte kvitteringen efter en snabb kontring. Fler mål blev det inte.

Lemlands spelande tränare Mathias Sjölund var nöjd med sitt lags spel.
- Vi håller vår press jättebra, det är sista tredjedelen vi inte lyckas så bra i, vi är inte tillräckligt beslutsamma där, säger han.
Lemland har föryngrat sitt lag mycket inför kommande division 6-säsong, och målet är att vara bland topplagen i serien.

Jomala IK:s ytterback Jacob Erikslund tyckte träningsmatchen var rolig och en bra genomkörare inför premiären i division fyra om två veckor.
- Vi behöver bara snacka ihop oss och börja prata med varandra på planen så löser sig resten sen, säger han.