Publicerad: söndag, 1 februari, 2015 - 17:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:03

IFK hockey vann på övertid

Ishockey: IFK Mariehamn besegrade HC Liljan med 4-3 i Islandia i fortsättningstrean och det avgörandet målet kom i förlängningen. IFK tog ledningen genom Carl-Erik Nykvist i den första perioden. I den andra var det gäster som gjorde två mål. I början av tredje kvitterade Otto Silfver för IFK, men kort därefter gick Liljan till ledning igen. Men den ledningen varade bara nån minut när Emil Molander kvitterade än en gång. 3-3 stod sig matchen ut och 1.28 in i förlängningen kunde Silfver avgöra matchen med sitt andra mål. IFK har 21 poäng och toppar tabellen, tvåan Gimo har 13 poäng men då har Gimo tre matcher färre spelade. Inkommande söndag är det just Gimo som kommer på besök till Islandia.