Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 13 februari, 2015 - 13:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:00

Ny chans till division 2-plats för FC Åland

Fotboll: När Vasa IFK flyttades upp till division 1 hoppades FC Åland på en plats i division 2. Men det blev Jakobstadsklubben JBK som fick platsen. Bollförbundet var överhuvudtaget inte i kontakt med FC Åland. I dag kom beskedet om att MYPA tackat nej till sin division 1-plats och nu har division 2-klubben MP från S:t Michel fått en förfrågan om division 1-spel. Det skulle i sådana fall innebära att det blir ännu en plats ledig i tvåan och därmed ytterligare en öppning för FC Åland. Men FC Ålands ordförande Kristian Andersson hyser inga större förhoppningar om att få en förfrågan från Bollförbundet.

- Frågar dom så frågar dom. Vi måste komma vidare nu och bygga ett lag för division 3, säger Andersson till Ålands Radio.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »