Publicerad: lördag, 14 februari, 2015 - 17:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:00

Åland United föll mot Sirius

Fotboll: Åland United förlorade dagens träningsmatch borta mot Sirius med 1-3. I halvtid hade Uppsalaklubben ledningen med 2-1. Hemmalaget inledde målskyttet i den 14:e matchminuten. I den 34:e matchminuten kunde Åland Uniteds Cynthia Uwak kvittera när hon höll sig påpassligt framme på returen från Kaisa Kotkas ribbskott. Strax före pausvilan återtog Sirius ledningen genom mål av Tempest-Marie Norlind. På stopptid i den andra halvleken fastställde Elitettanklubben slutresultatet till 3-1 på frispark.