Publicerad: söndag, 22 februari, 2015 - 17:29Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:59

IFK hockey blev överkörda

Ishockey: IFK Mariehamn blev överkörda av nästjumbon Hässelby/Kälvesta som vann med 10-5 i Islandia på söndagseftermiddagen. Efter den första perioden var ställningen 3-3. IFK tog ledningen tre gånger om, men gästerna kvittera varje gång IFK gick upp i ledning. Efter den andra perioden hade Hässelby/Kälvesta gjort ett ryck och ledde med 8-5 och efter ett par minuter i den tredje hade dom gjort ytterligare två mål och slutresultatet var fastställt. IFK:s mål gjordes av Adam Lindberg två stycken och varsitt av Alexander Grundström, Andreas Stenberg och Calle Nyqvist.
IFK har spelat färdigt i fortsättningstrean och stannar på 24 poäng och Gimo vann över HC Liljan med 6-1 och har 22 poäng. Om Gimo vinner över Stortorparna på tisdag så vinner dom fortsättningstrean och IFK:s säsong tar i sådana fall slut.