Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 25 oktober, 2016 - 12:38Uppdaterad: tisdag, 25 oktober, 2016 - 12:40
  • Max Nilén, David Karlsson, Lydia Lindholm o Anna Gunnarsson, foto Kjell Brändström

Ung utan pung på Alandica.

Pjäsen lever och förändras från gång till gång precis som livet på internet förklarar David Karlsson och det gäller att pricka rätt i textinnehåll och tajming uppe på scenen berättar skådespelaren Max Nilén.

Den turnerande svenska teatergruppen Ung utan pung är ännu en gång på Åland. Hela 950 stycken elever i årskurs 7-9 var anmälda till det två föreställningar som spelades idag på Alandica. Strax innan den första föreställningen träffade vi skådespelarna David Karlsson, Lydia Lindholm, Max Nilén och Anna Gunnarsson. Den här gången handlar pjäsen om livet på nätet och det varit lätt att sälja in föreställningen hos skolorna berättar Dan Sundqvist från Rädda barnen och fältaren Marcus Dahl som båda är med och arrangerar detta tillfälle tillsammans med Folkhälsan på Åland, Vision Nolltolerans, Barnens Internet och PAF.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »