Publicerad: lördag, 12 november, 2016 - 17:25Uppdaterad: lördag, 12 november, 2016 - 20:08

IFK hockey vann mot Järfälla

Ishockey: IFK Mariehamn vann lördagens hemmamatch mot Järfälla HC med 5-4 efter förlängning i division 3. Segerskytt blev Konstantin Ljubobratets knappa fyra minuter in i förlängningen och det var hans tredje mål för dagen. De två övriga gjordes av Niklas Kerwien och Niklas Westerback. Efter den första perioden var ställningen 2-2. När den andra perioden var slut hade IFK ledningen med 3-2 och i början av den tredje perioden utökades ledningen. Men sen började IFK slarva i egen zon och Järfälla kunde både reducera och kvittera. Men det var alltså IFK som tog extrapoängen och har nu 10 poäng på sjätte plats i tabellen. Imorgon ska IFK iväg på bortamatch och möta Ormsta HC.