Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 8 februari, 2020 - 18:52Uppdaterad: söndag, 9 februari, 2020 - 19:59
  • Det blev dubbla förluster för Pontus Nylén och de övriga IFK:arna mot Östervåla. Arkivfoto.

Uppdaterad: IFK föll mot Östervåla två gånger om

Ishockey. IFK Mariehamns hockeyherrar förlorade lördagens hemmamatch mot Östervåla IF med 4-7 och söndagens bortamatch mot samma lag med 3-6.

I Islandia var det Robin Englund som gjorde två mål för IFK och Pontus Nylén och Dominic Ingström gjorde varsitt. I returmötet på Östervålas hemmais gjorde Englund, Ingström och Andreas Stenberg varsitt mål, alla i första perioden, men IFK lyckades inte försvara den 3-0-ledningen utan Östervåla vann till slut med 6-3.

IFK ligger just nu sexa i serien, precis ovanför nedflyttningsstrecket på en kvalplats. Man har tre matcher kvar att spela och får fokusera på att hålla sig kvar på kvalplatsen, för det går inte längre att komma upp ovanför kvalstrecket. Risken att sluta på en nedflyttningsplats finns dock kvar då Farsta som ligger på sjundeplats i nuläget har samma poäng som IFK men sämre målskillnad.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »