Publicerad: lördag, 27 januari, 2018 - 21:56

IFK hockey förlorade mot Farsta

IFK Mariehamns hockeylag hade möjligheten att klättra upp till andra plats i Alltrean, men den chansen for iväg när hemmalaget FOC Farsta vann med 6-3.

IFK började ändå bäst och tog ledningen halvvägs in i den första perioden genom Robin Englund. Men Farsta kvitterade omgående och kort därefter tog dom ledningen. Innan perioden var slut lyckades Andreas Stenberg hålla IFK kvar i matchen när han satte 2-2. I den andra perioden var det Farsat som stod för målen, två gånger om i numerära överlägen och ställningen var 4-2 när den andra periodvilan kom. I inledningen av den tredje perioden ökade hemmalaget på till 5-2. Med knappa två minuter kvar av matchen lyckade Englund reducera, men kort därefter fastställde Farsta slutrresultatet i tom bur.

IFK ligger kvar på fjärde plats med 18 poäng och imorgon söndag är det dags för nästa match när Älta står för motståndet, även den matchen spelas på bortais.