Publicerad: måndag, 30 juli, 2018 - 14:32Uppdaterad: måndag, 30 juli, 2018 - 16:32
  • Julius Sundman var en av målskyttarna. Arkivfoto: Malin Lundberg

FC Åland föll på stopptid

Fotboll: FC Åland förlorade lördagens bortamatch mot Peimari United med 3-4. Avgörandet kom på stopptid. FC Åland var i underläge redan efter tre minuters spel. Men Rezgar Amani kvitterade i matchminut 8. Ytterligare två mål från hemmalaget gjorde att FC Åland var i knipa med bara minuter kvar av matchen. Men två sena mål från Julius Sundman och Julio Fernandes såg ut att rädda en poäng. Men istället kom avgörandet i den 94:e matchminuten och FC Åland kammade noll. FC Åland halkade ned till tredje plats i division 3 , fyra poäng bakom serieledarna Pallo-Iirot.