Trosbekännelser

Sänds varannan fredag kl. 19.35 och publiceras som podcast.

Trosbekännelser: Skippa vaniljsexet och gör slut

Trosbekännelser: Skippa vaniljsexet!
Trosbekännelser
Vad gör man när kärleksskimret ersatts av den vanliga hemmabubblan, och veckan alltid slutar med en tvåminutersdos missionärssex? Och på tal om det - hur tusan gör man för att bryta sin relation? Trosbekännelser har svaren!

Trosbekännelser: Om kroppspositivism

Trosbekännelser: Om kroppspositivism
Trosbekännelser
Hur får en kvinna se ut egentligen? Och är det okej att må bra i sin kropp även oavsett vad andra tycker? Anna och Sofia jämför med sina egna bakgrunder.

Trosbekännelser: Milf-syndromet

Trosbekännelser: Är du en milf?
Trosbekännelser
Är du en milf? Kan du ens förlika dig med att kallas "milf"? Är begreppet förenat med positiva eller negativa tankar? Vet du inte ens vad "milf" betyder? Trosbekännelser vet.

Trosbekännelser: Svartsjuka

Trosbekännelser: Svartsjuka
Trosbekännelser
Varför blir så många svartsjuka i sina relationer? Är det i grunden en bra eller dålig känsla, och är det något man kan arbeta bort? I veckans Trosbekännelser är det just det som diskuteras av programvärdarna Anna och Sofia.

Trosbekännelser: Sexexperten Sandra Dahlén

Trosbekännelser möter Sandra Dahlén
Trosbekännelser
I veckans avsnitt träffar vi Sandra Dahlén, svensk sexualupplysare och författare, för att prata om sex ur begreppets allra vidaste bemärkelse.

Trosbekännelser: Anna och Sofia på äventyr i Sverige

Trosbekännelser: Andra relationer i relationen - i praktiken
Trosbekännelser
I Trosbekännelser har vi redan pratat om alternativ till både monogami och om hur samhällsnormer för relationer oftast ser ut. Anna har den ena foten i relationsnormsvärlden och den andra tryggt nedkörd i Norrtälje. Där bor nämligen hennes ... tja, att hitta en rättvis term är svårt. Lyssna så förstår du!

Trosbekännelser: Nio sätt att få orgasm

Trosbekännelser: Nio sätt att få orgasm
Trosbekännelser
Det finns nio olika sätt för en kvinna att få orgasm, men vilka nio är det? Dessutom: Har du kommit med hjälp av en eltandborste? Här får du lära dig allt du inte visste att du ville veta om just orgasmer!

Trosbekännelser: Sandra Lindström

Trosbekännelser möter Sandra Lindström
Trosbekännelser
Hur blev det kvinnans jobb att sopa upp brödsmular och packa jympapåsar? I dagens avsnitt pratar vi med psykologen och föreläsaren Sandra Lindström om strukturell jämställdhet. Eller snarare kanske bristen på strukturell jämställdhet.

Sidor