Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 12 december, 2021 - 18:52Uppdaterad: söndag, 12 december, 2021 - 20:35
  • Cajsa Kronström efter tekning. Foto: Johan Ågren.

Viktig seger för FBC Åland Dam

Tre viktiga poäng plockade innebandydamerna i FBC Åland med sig efter att man besegrade serietvåan Tobo/Örbyhus FF med 5-4 under söndagen.

Det var en match som böljade mycket fram och tillbaka. FBC började starkast och hade en ledning med två bollar som man tappade till att ligga under med en boll inför sista perioden. Men FBC var taggade in i sista period och gjorde tre snabba mål under de första sju minutrarna. Ett tröstmål gjorde Tobo/Örbyhus när det var bara några sekunder kvar på klockan, vilket gjorde att det blev lite dramatik i slutsekundrarna. Men FBC höll igen och plockar hem den andra trepoängaren för säsongen. Efter sju spelade matcher ligger FBC Åland på en niondeplats i serien med totalt sex poäng. På lördag är nästa match för damerna som välkomnar Storvreta U. Storvreta har gått rent efter sin åtta spelade matcher och leder serien med 24 poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »