Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 14 mars, 2020 - 10:22Uppdaterad: söndag, 15 mars, 2020 - 13:47
  • Jomala IK spelar inga bortamatcher i helgen. Arkivfoto.

Uppdaterad: Volleylagen lämnar WO

Volleyboll. Jomala IK:s herr- och damlag ställer in helgens bortamatcher på grund av reserekommendationerna som gäller till följd av coronaviruset.

Damlaget skulle ha spelat mot Säter och herrarna mot Södermalm, och i och med att man nu ställde in resorna borde man egentligen ha förlorat matcherna på walk over, alltså med 0-3. Men under söndagen meddelade JIK i ett pressmeddelande att svenska volleybollförbundet gått ut med information om att lag som haft planerade seriematcher den här helgen får ta ställning till om man vill genomföra matchen eller om man vill skjuta upp den.
- Det är således inte klart hur det blir med de matcher som var schemalagda att spelas den här helgen. JIK Volley kommer att ta kontakt med svenska vollebollförbundet under måndagen, skriver JIK i pressmeddelandet.

Nästa helg är det meningen att damlaget ska möta Täby och herrlaget Södertelge hemma i Vikingahallen. Beslut om huruvida de matcherna ska spelas eller inte tas under inkommande vecka.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »