Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 7 januari, 2018 - 13:52Uppdaterad: söndag, 7 januari, 2018 - 19:22

Uppdaterad: Blandade resultat i Elitserien

Det blev vinster för både Habo och Lindesberg när Elitserierna i volleyboll återupptog spelandet efter julledigheten, men för Tierp blev det förlust.

Lindesberg besegrade Sollentuna med klara 3-0 idag i damernas Elitserie och Anna Lindqvist stod för tre poäng. Hon började matchen på bänken men fick göra inhopp i det andra setet och spelade hela det tredje. Melina Mangs fanns inte med i truppen i den här matchen. Lindesberg ligger kvar på fjärde plats i tabellen med 34 poäng.
I herrarnas Elitserie vann Habo över Södertelge med 3-1 igår och Jacob Nordlund stod för fem poäng. Nordlund fick börja alla set på avbytarbänken. Det första setet fick han se från sidan, men i de övriga fick han göra inhopp och samtliga poäng Nordlund stod för kom i det fjärde och sista setet.
Habo ligger på sjätte plats i tabellen med 23 poäng, på placeringen bakom finns Tierp med 19 poäng. Tierp förlorade hemmamatchen mot Sollentuna med klara 0-3. Edvard Nordlund spelade hela matchen för Tierp och stod för sju poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »