• Jacob Nordlund. Arkivfoto
  • Anna Lindqvist. Arkivfoto
  • Edvard Nordlund. Arkivfoto
Publicerad: söndag, 7 januari, 2018 - 13:52, uppdaterad: söndag, 7 januari, 2018 - 19:22

Uppdaterad: Blandade resultat i Elitserien

Det blev vinster för både Habo och Lindesberg när Elitserierna i volleyboll återupptog spelandet efter julledigheten, men för Tierp blev det förlust.

Lindesberg besegrade Sollentuna med klara 3-0 idag i damernas Elitserie och Anna Lindqvist stod för tre poäng. Hon började matchen på bänken men fick göra inhopp i det andra setet och spelade hela det tredje. Melina Mangs fanns inte med i truppen i den här matchen. Lindesberg ligger kvar på fjärde plats i tabellen med 34 poäng.
I herrarnas Elitserie vann Habo över Södertelge med 3-1 igår och Jacob Nordlund stod för fem poäng. Nordlund fick börja alla set på avbytarbänken. Det första setet fick han se från sidan, men i de övriga fick han göra inhopp och samtliga poäng Nordlund stod för kom i det fjärde och sista setet.
Habo ligger på sjätte plats i tabellen med 23 poäng, på placeringen bakom finns Tierp med 19 poäng. Tierp förlorade hemmamatchen mot Sollentuna med klara 0-3. Edvard Nordlund spelade hela matchen för Tierp och stod för sju poäng.

Fler Sport

Lindesberg blev fyra

Det blev en fjärde plats för Lindesberg i slutspelet i volleyboll.

Forsström regerade i KM

Gammal är äldst, eller nästan i alla fall, när det gäller klubbmästerskap i tennis.

IFK öppnade poängkontot

Aleksei Kangaskolkka
IFK Mariehamn tog säsongens första poäng i fotbollsligan när dom spelade 2-2 mot Vasa-laget VPS på hemmaplan på söndagseftermiddagen.

Många gymnastikmedaljer i hemmatävling

Nora Karlsson och Frida Eriksson
Det blev många medaljer när till hemmagymnaster när Mariehamns gymnastikförening arrangerade Åland invitational.

Jumbon tog alla poäng av ÅU

Samuel Fagerholm och Rebecca Björkvall
När ONS kom till Åland för att möta Åland United i Damernas liga gjorde dom det med tre raka förluster i bagaget och en sista plats i tabellen. När dom sätter sig på färjan inatt gör dom det med tre poäng.

FC Åland avgjorde på slutet

När det var drygt 10 minuter kvar av ordinarie tid var det fortfarande 0-0 mellan hemmalaget Pargas IF och FC Åland i division 3, men när matchen var slut hade FC Åland vunnit med 2-0.

Åtta med i ÅM i styrkelyft

Idag hölls åländska mästerskapen i styrkelyft med utrustning och det kom åtta lyftare till start.

Bergman vann GP-bowling

En nöjd segrare, Dennis Bergman
Dennis Bergman, BC Clipper, vann för första gången GP i bowling när han var starkast i finalen som spelades på lördagen.

Öppnar IFK mål- och poängkontot?

På söndag spelar IFK Mariehamn sin andra raka hemmamatch när Vasa-laget VPS gästar Mariehamn.