Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 27 januari, 2022 - 11:49Uppdaterad: fredag, 28 januari, 2022 - 13:07

Sid återvänder till IFK

Robin Sid återvänder till IFK Mariehamns fotbollslag efter spel i SJK och hans moderklubb Ekenäs IF.

Sid spelade för IFK mellan 2014 och 2019 och har spelat över 120 ligamatcher och har nu skrivit på kontrakt som sträcker sig över ett år.

Sid drabbades av mycket skador under hans tid i SJK och fick därmed också begränsat med speltid och valde inför fjolåret att ta ny sats i moderklubben i ettan.

- Det känns helt overkligt att vara tillbaka på Åland. Jag är tacksam över att klubben återigen gett mig chansen att representera IFK. Jag har redan upplevt så mycket här och nu är det dags att skapa nya oförglömliga ögonblick på WHA, säger Robin Sid enligt ett pressmeddelande.

Klubbdirektören för IFK Mariehammn Peter Mattsson kommenterar övergången med att Robin Sid är en etablerad ligaspelare och tror att om han får vara skadefri och komma tillbaka till sin normala nivå så kommer han tillföra mycket till truppen. Detta skriver Peter Mattsson i pressmeddelandet.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »