Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 25 april, 2021 - 18:42Uppdaterad: söndag, 25 april, 2021 - 18:42

Seriespel i de lägre divisionerna till juni

Fotbollens seniorspel i de lägre divisionerna drar i gång senast i början av juni och ungdomsserierna börjar tidigast 29 maj meddelar finländska fotbollsförbundet. Om seriernas starter skulle försenas, måste ändringar göras i seriesystemet, vilket i så fall kommer meddelas senare.

FC Ålands Rezgar Amani säger att myndigheterna vet vad de gör och vi är glada över att vi får träna fotboll i alla fall. Laget är hur taggade som helst på match, men det finns saker som är viktigare än fotboll. Det är bara att förhålla sig och anpassa sig efter situationen, så att vi tar oss ur pandemin så snabbt som möjligt. Att grina över situationen gör oss inte till bättre fotbollsspelare.

IFK Mariehamns damer skriver på sin hemsida att det är supertrist när tjejerna är taggade till tänderna att få börja spela matcher mer regelbundet. Men det är bara att finna sig i läget och göra en grym träningsmånad i maj så att vi är än bättre förberedda när det så småningom äntligen drar igång.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »