Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 13 oktober, 2023 - 17:25Uppdaterad: fredag, 13 oktober, 2023 - 17:26

Riku Remes ny tränare i ÅU

Riku Remes är ny tränare för Åland United, det meddelar klubben via sociala medier. Remes tränar för tillfället HJK i nationella ligan och hjälper damlandslaget med scouting.

Den nya tränaren tillträder den första november.

– Riku har en bred erfarenhet av Finlands nationella liga och är en av landets verkliga ”up-and -coming”-ledare. Han har en holistisk människosyn och har bland annat blivit vald till årets tjejtränare i Finland. Det gör honom till en ypperlig huvudtränare för Åland United , säger verksamhetsledare Linda Jansson

Remes själv ser fram emot att börja.

– Jag är tacksam för möjligheten att börja coacha laget då Åland erbjuder en mycket god professionell miljö för både spelare och tränare. Jag ser fram emot att träffa laget och att börja förbereda oss för nästa säsong, säger Riku Remes.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »