Publicerad: lördag, 9 november, 2019 - 23:47Uppdaterad: lördag, 9 november, 2019 - 23:48
  • Daniel Sjölund på väg upp för att hämta priset "Supportrarnas val" som delades ut till Rick Ketting.

Rick Ketting blev supportrarnas val

Rick Ketting fick utmärkelsen "Supportrarnas val" av Grönvita fans under IFK Mariehamns avslutningsmiddag. Under tillställningen har det delats ut diverse priser och utmärkelser till spelare och tränare för deras prestation under den gångna säsongen men även för att visa uppskattning för tiden som de har spenderat i klubben.

Sportchefen Peter Matsson delade tradionsenligt ut priser till den bästa spelare inom de olika lagdelarna. Priset för bästa försvare gick till Rick Ketting. Årets bästa mittfältare blev Daniel Sjölund. Oskari Forsman fick priset för den effektivaste spelaren, alltså en spelare som bara har blivit bättre och bättre ju längre säsongen pågått. Bästa anfallare blev Aristote Mboma som även fick klubbens skyttekungspokalen för att ha gjort flest mål i ligan och i Finlands cup.

Sist men absolut inte minst, gav Grönvita fans utmärkelsens "Supportrarnas val" till Rick Ketting. Ketting kunde inte närvara under middagen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »