• Daniel Sjölund på väg upp för att hämta priset "Supportrarnas val" som delades ut till Rick Ketting.
Daniel Sjölund
Publicerad: lördag, 9 november, 2019 - 23:47, uppdaterad: lördag, 9 november, 2019 - 23:48

Rick Ketting blev supportrarnas val

Rick Ketting fick utmärkelsen "Supportrarnas val" av Grönvita fans under IFK Mariehamns avslutningsmiddag. Under tillställningen har det delats ut diverse priser och utmärkelser till spelare och tränare för deras prestation under den gångna säsongen men även för att visa uppskattning för tiden som de har spenderat i klubben.

Sportchefen Peter Matsson delade tradionsenligt ut priser till den bästa spelare inom de olika lagdelarna. Priset för bästa försvare gick till Rick Ketting. Årets bästa mittfältare blev Daniel Sjölund. Oskari Forsman fick priset för den effektivaste spelaren, alltså en spelare som bara har blivit bättre och bättre ju längre säsongen pågått. Bästa anfallare blev Aristote Mboma som även fick klubbens skyttekungspokalen för att ha gjort flest mål i ligan och i Finlands cup.

Sist men absolut inte minst, gav Grönvita fans utmärkelsens "Supportrarnas val" till Rick Ketting. Ketting kunde inte närvara under middagen.

Fler Sport

Holmström 54:a i Marcialonga

Isac Holmström kom på en 54:e plats i Marcialonga. Det 70 km långa loppet i norra Italien vanns av norrmannen Tore Bjørseth Berdal som korsade mållinjen efter 3:05:52.

Intervjuer med pristagarna från Idrottsgalan

Här hittar du intervjuer med vinnarna från den åländska idrottsgalan.

Vinnarna vid årets idrottsgala

Här hittar ni alla vinnarna vid den åländska idrottsgalan.

Vinst för IFK i bottenstriden

Pontus Nylén efter matchen mot Farsta
I bottenstriden av fortsättningsserien i Hockeytrean Östra lyckades herrarna i IFK Mariehamn vinna hemma på Islandia med 6-4 över Farsta IF.

Kontraktet säkrat för MLK

Zacharias Forsström efter dubbelvinsten
Herrarna i MLK Tennis tog en övertygande seger idag med 4-0 mot Ettan hemma på Bollhalla. Detta innebär också att MLK har säkrat kontraktet och får fortsätta spela i division ett nästa år.

Team Åland bowling - årets öspelspärla

Under kvällen delade Stiftelsen Åland Island Games -91 ut utmärkelsen årets öspelspärla. Det var de åländska bowlarna som fick äntra scenen för att ta emot en helt ny pokal.

Cupförlust för IFK

I det första riktiga testet för IFK Mariehamns fotbollsherrar och även tränaren Lukas Syberyjski slutade med förlust. Matchen mellan Inter och IFK Mariehamn slutade 3-0.

Ålands Radio direktsänder Idrottsgalan

Nyhetsnotisen i ljudformat
Imorgon lördag är det dags för den numera traditionella Idrottsgalan och i år hålls den för första gången i Alandica.

IFK inleder tävlingssäsongen

Nyhetsnotisen i ljudformat
Imorgon lördag inleder IFK Mariehamn tävlingssäsongen när dom möter FC Inter i Åbo.