Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 25 januari, 2023 - 06:18Uppdaterad: onsdag, 25 januari, 2023 - 16:05
  • Pille Raadik har spelat flest matcher för Åland United. Arkivbild.

Raadik fortsätter i ÅU

Pille Raadik har gjort klart med sin tolfte raka säsong med Åland United, men nu i en ny roll.

Hon ska vara en av de assisterande tränarna till Steve Beeks, men ska också träna själv. Så hon kan också finnas på planen om huvudtränaren tar ut henne.

Redan i februari i fjol spelades en testimonialmatch där hon hyllades av såväl Åland United, som det estniska landslaget i en vänskapsmatch de två lagen emellan. Men trots det fanns hon senare med under hela säsongen och tog en ordinarie plats som ytterback under slutet, som ledde till både cupguld och ännu en bronsmedalj i Nationella Ligan.

-Det känns så fint att ännu ha en möjlighet att vara en del av Åland United. Min roll kommer att vara lite annorlunda, men jag ser fram emot det. Jag hoppas jag kan hjälpa laget med min erfarenhet och att vi ska ha stora framgångar detta år, säger Pille Raadik i ett pressmeddelande från klubben.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »