Publicerad: lördag, 26 september, 2020 - 20:54Uppdaterad: onsdag, 16 juni, 2021 - 11:01

Oavgjort för FC Åland

1-1 blev slutresultatet för FC Åland i toppmötet i herrfotbollens division tre mot Peimari United.

FC Åland gör 1-0 i den 72:a minuten genom att Jimmy Sundman säkert placerar en straffspark efter att Rezgar Amani blivit omkullsparkad. Sen med omkring fem minuter kvar av matchen kommer kvitteringen när en retur petas in.

- Det är mycket tråkigt att det blir det här resultatet. Vi leder med några minuter kvar och ligger på förstaplats och har allt i våra egna händer och sen släpper vi in ett mål. Inter tar säkert fram champangen och firar i kväll, säger Rezgar Amani i FC Åland.

Resultatet innebär att FC Åland hamnar på en tredjeplats i tabellen inför sista omgången. En poäng efter både FC Inter 2 och Peimari United, där FC Inter 2 leder på målskillnad med två mål. Nästa match väntar Masku för FC Åland.