Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 28 november, 2023 - 13:22Uppdaterad: tisdag, 28 november, 2023 - 15:01

Nordqvist klar för sin tionde säsong i IFK Mariehamn

Den 26-åriga målvakten Marc Nordqvist har skrivit på ett nytt spelaravtal med IFK Mariehamn som sträcker sig över säsongen 2024. Han kompletterar målvaktsbesättningen som består av Matias Riikonen och den egna unga produkten Gabriel Tallblom, som tidigare hette Kolodziejczyk i efternamn. 

  – Det känns bra att vara tillbaka på planen igen och det i en klubb som betyder väldigt mycket för mig. Jag vill tacka klubben för det fortsatta förtroendet efter mitt korttidskontrakt i somras. Jag ser fram emot min 10:e säsong i Grönvitt och att få se fansen på Wiklöf Holding Arena, säger Marc Nordqvist enligt ett pressmeddelande. 

Den tillträdande klubbdirektören Jimmy Wargh är enligt samma pressmeddelande hittills nöjd med hur truppbygget börjar ta form. 

– Vi behöver komplettera truppen med några erfarna stöttespelare ännu och jag ser goda chanser till betydande speltid i ligan för de IFK-fostrade spelarna om de får hållas friska och skadefria och kan fortsätta sin utveckling, säger Wargh enligt pressmeddelandet. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »