Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 24 april, 2021 - 12:40Uppdaterad: lördag, 24 april, 2021 - 19:47

MLK startar andralag

Mariehamns lawn tennisklubb, MLK, skapar två nya lag som ska ge sig in i finländska seriespelet, ett på damsidan och ett på herrsidan.

Det ska vara lag där juniorer såväl som aktiva vuxna, ska kunna träna och tävla tillsammans med ett mål om att stärka klubbens miljö. Förhoppningen är att det ska ge unga spelare en referenspunkt och något att se fram emot samtidigt som de aktiva vuxna ska kunna få en chans till att tävla.

Damlaget ger sig in i division tre och det är Linda Jansson som är lagkapten och ska hjälpa spelarna Isabel Marcos, Annika Kahnberg, Ella Johansson, Julia Kalman och Elin Ringbom i seriespelet.
Herrlaget leds av lagkaptenen Stefan Rumander som ska spela i division fyra och laget består av spelarna Henrik Ringbom, Jakob Ringbom, Olle Rumander, Melker Rumander och Max Vauras. Där Simon Larsson och Elias Lindroos är reserver.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »