• Arkivbild FOTO: Johan Ågren
Kim Nyman, BK Komet
Publicerad: lördag, 5 oktober, 2019 - 22:37

Komet föll i viktiga matcher och storslam för Clipper

I bowlingens division fyra tog BC Clipper storslam genom att vinna alla sina fyra matcher i Vanda och utökar ledningen i serietoppen från 84 till 402 poäng. BK Komet hade hemmaplan i division tre och vann tre av fem matcher. Komet ligger kvar på en fjärdeplats i tabellen med 601 poäng upp till serieledarna Ailec. 

I Vanda vann BC Clipper alla sin fyra matcher och utökade sin serieledningen till 402 poäng gentemot Patteri 2 som innehar andraplatsen. I laget spelade Dennis Bergman, 734, Robert Kvarnström, 732, Amadeus Ahonen, 678 och Peter Bergman, 600.

 

I Mariehamn och på Idrottsgården vann BK Komet tre av fem matcher i riksserien division tre. Komet som saknade bland annat Oskar Welin ligger kvar på en fjärdeplats i tabellen med 601 poäng upp till Ailec som leder serien.

 

Fler Sport

ÅU spelar cupsemi 22 mars

Nyhetsnotisen i ljudformat:
Fotboll. Nu har datumet för Åland Uniteds semifinal i Finlands cup spikats.

WHA-bygget framskrider som planerat

Projektledare Dan Engblom om arbetet på WHA
Ombyggnationen av Wiklöf Holding Arena framskrider som planerat. - Vi har inte stött på några överraskningar alls ännu här på WHA, säger projektchefen Dan Engblom.

ÅSSF tvåa i Finlandsserien

Hör nyhetsnotisen i ljudformat:
Ålands sportskytteförening, ÅSSF, kom tvåa i lagtävlingen i luftpistol i Finlandsserien som pågått under hösten och vintern.

Segrar för Våsc och IF Fram

Innebandy: Damerna och herrarna i Våsc stod för var sin seger i lördags. Damerna vann över Bålsta FBC i division 3 med 8-1. Herrarna besegrade Öregrunds IK med 11-5 i division 6.

IFK studsade tillbaka - slog serieledarna

Ishockey: IFK Mariehamn fick en fin avslutning på helgen när laget besegrade serieledarna IK Waxholm med 4-3 i söndagens match i Islandia inför storpubliken med 345 personer.

Åland United till semifinal i Finlands cup

Shannon Simon och Samuel Fagerholm:
Fotboll: Åland United är klara för semifinal i Finlands cup. Detta efter att ha besegrat Ilves med 3-0 i söndagens kvartsfinal i Eckeröhallen.

Jenny Fellman 41:a i sprint

Skidskytte: Jenny Fellman slutade på 41:a plats i 7,5 km-sprinten i IBU-cupen i italienska Val Martello.

Bäcklund 41:a i Barcelona

Johanna Bäcklund slutade på 41:a plats i Barcelona halvmarathon under söndagen. Hennes tid i mål var 1:16:15.

JIK:s herrar vann femsetare

Volleyboll: Jomala IK:s herrar fick kämpa för segern i lördagens match i division 1 norra hemma mot Sollentuna B. Men till slut stod JIK som segrare med 3-2 i set.