Publicerad: lördag, 14 januari, 2023 - 20:45Uppdaterad: söndag, 15 januari, 2023 - 22:10

Knapp förlust för FBC Åland

FBC Åland förlorade med 4-3 mot IBF Grillby i innebandyherrarnas division tre under lördagen.

FBC Åland började matchen bäst och fick en tidig ledning med 2-0 efter tio spelade minuter. Målskyttar var Mathias Boman och Robin Sjöblom. IBF Grillby svarade dock snabbt och hade täppt igen luckan med två egna mål innan första perioden var över. I slutet av andra perioden gjorde IBF Grillby 3-2. FBC Åland kvitterade till 3-3 efter fyra spelade minuter i sista perioden genom Mathias Boman. Men när klockan slog 13:35 i tredje perioden gjorde IBF Grillbys Rasmus Lööv segermålet, 4-3.

Förlusten innebär att FBC Åland har 15 poäng efter 13 spelade matcher och ligger nia i den tolv lag stora serien. Nästa söndag möter FBC Åland seriefyran IBK Uppsala Teknologer U på bortaplan.