Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 4 februari, 2024 - 17:56

JIK vann en av två matcher i division ett

Jomala IK:s herrar spelade två matcher på bortaplan i volleybollens division ett under helgen.  

På lördagen ställdes man mot Uppsala VBS B och där blev det förlust i en femsetare. JIK vann första set med siffrorna 25-19, men förlorade de två följande med 22-25 och 18-25. I fjärde set blev det vinst med 26-24, men sedan föll man alltså i sista setet med siffrorna 15-17.  

På söndagen mötte man Södermalms VBK B och där tog man hand om segern i de två första seten med siffrorna 25-17 och 25-19. Södermalm vann tredje set med 23-25, men sedan spelade JIK hem segern genom att vinna fjärde set med 25-17.  

Jomala IK ligger nu på andra plats i division ett med 27 poäng på elva matcher, vilket är en poäng bakom Uppsala VBS B, som dessutom har spelat en match mer än JIK. Nästa match är den 10 februari, då man möter Stöcke på bortaplan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »