Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 14 september, 2019 - 20:15

Jenny Fellman sexa på FM i rullskidor skidskytte

Under lördagen deltog Jenny Fellman i FM i rullskidor skidskytte på 7,5km och slutade på en sjätte plats. Kaisa Mäkäräinen vann loppet på tiden 21:36 och gick rent igenom alla skytten och var i mål 2 minuter och 54 sekunder innan Fellman.

Jenny Fellman kommer i mål på tiden 24:30 och slutar på en sjätteplats på FM i rullskidor skidskytte på distansen 7,5km. Fellman är nöjd med sin prestation trots att det var rätt svåra förhållanden och bommade tre skott under loppet. Kaisa Mäkäräinen vann loppet på tiden 21:36 och gick rent igenom alla skytten och var i mål 2 minuter och 54 sekunder innan Fellman.

Fellman tycker att det känns som det ska under de två tävlingar som hon deltagit i sen sommaruppehållet. Det stående skyttet har jag tränat mycket i sommar och det är kul att jag ser en förbättring där berättar hon.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »