Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 13 april, 2018 - 13:41
  • Aldis Jaundzeikars. Arkivfoto: Malin Lundberg.

Jaundzeikars fortsätter i JIK-volley

Volleyboll. Aldis Jaundzeikars fortsätter som tränare för Jomala IK tillsvidare.

Camilla Grönholm, avgående ordförande i JIK-volley har ansvarat för avtalet med Jaundzeikars och säger i ett pressmeddelande att hon är mycket nöjd med att han fortsätter jobba för föreningen.

 

Aldis Jaundzeikars säger att han sett en stor utveckling både bland juniorer och äldre spelare och att han gärna vill fortsätta att dela med sig av sina erfarenheter.
- Volleybollen är en av de största sporterna i världen och det finns nog potential att den blir ännu populärare på Åland. Närmast nu blir det beachaktiviteter i sommar där vem som helst kan delta, säger Jaundzeikars, som i natt reste till Lettland för att under två veckor arbeta med Lettlands U20-landslag inför deras EM-kval i Montenegro i slutet av april.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »