Publicerad: söndag, 25 april, 2021 - 11:24Uppdaterad: söndag, 25 april, 2021 - 16:10

IFK mot ÅU i ÅM-final

Fotbollsdamerna i IFK Mariehamn vann över Jomala IK med 6-1 på Vikingavallens konstgräs under lördagen och är därmed klara för ÅM-final!

IFK Mariehamn började matchen mot JIK vrålstarkt och ledde med 5-0 efter första halvlek. Tilda Engström och Emelina Simolin gjorde två mål vardera medan Olivia Ulenius signerade 1-0 efter ett skott strax utanför straffområdet i matchens fjärde minut.

I den andra halvleken blev det inte lika högt tempo där Jomala IK reducerade efter en hörna och sen blev Olivia Ulenius också en del av tvåmålsklubben i matchen när hon slutställde slutresultatet till 6-1.

Det innebär att det nu är två klara finallag till ÅM som ska spelas någon gång i sommar på WHA.