Publicerad: lördag, 14 september, 2019 - 18:04Uppdaterad: lördag, 14 september, 2019 - 18:29

IFK Mariehamn vinner första träningsmatchen

Hockeyherrarna i IFK Mariehamn välkommnade Norrtälje IK till Islandia. 5-4 skrivs slutresultatet till när domaren blåser av matchen.

IFK Mariehamns första träningsmatch för säsongen vinner de. Norrtälje IK står för motståndet och det är Norrtälje som börjar matchen bäst. De lyckas göra 0-3, 22 sekunder in i andra period. Sen kommer vändningen. IFK lyckas kvittera till 3-3 innan andra perioden är färdigspelad. IFK Mariehamn inleder tredje perioden med att trycka in 4-3 innan Norrtälje kvitterar till 4-4. Avgörande målet gör IFK Mariehamns Pontus Nylén. 5-4 slutar matchen. IFK Mariehamn spelar en till träningsmatch innan seriespelet drar igång.