• IFK Mariehamn firar
IFK Mariehamns hemvändare Carl-Erik Nyqvist
IFK Mariehamns assisterande tränare Tomas Storgård
Publicerad: lördag, 14 september, 2019 - 18:04, uppdaterad: lördag, 14 september, 2019 - 18:29

IFK Mariehamn vinner första träningsmatchen

Hockeyherrarna i IFK Mariehamn välkommnade Norrtälje IK till Islandia. 5-4 skrivs slutresultatet till när domaren blåser av matchen.

IFK Mariehamns första träningsmatch för säsongen vinner de. Norrtälje IK står för motståndet och det är Norrtälje som börjar matchen bäst. De lyckas göra 0-3, 22 sekunder in i andra period. Sen kommer vändningen. IFK lyckas kvittera till 3-3 innan andra perioden är färdigspelad. IFK Mariehamn inleder tredje perioden med att trycka in 4-3 innan Norrtälje kvitterar till 4-4. Avgörande målet gör IFK Mariehamns Pontus Nylén. 5-4 slutar matchen. IFK Mariehamn spelar en till träningsmatch innan seriespelet drar igång.

Fler Sport

Vinna eller försvinna för IFK

Nyhetsnotisen i ljudformat
På dagen tre år efter att IFK Mariehamn tog det historiska guldet i fotbollsligan ska klubben inleda kvalet till en plats i europaspelet nästa år.

Raadik fortsätter i ÅU

Nyhetsnotisen i ljudformat
Försvarsspelaren Pille Raadik har undertecknat ett nytt kontrakt med Åland United och det innebär att hon nu är klar för sin tionde säsong med laget. Kontraktet sträcker sig över två år.

JIK herr vann mot Solna

Jomala IK:s volleyherrar vann hemmamatchen mot Solna med 3-1 i set på söndagseftermiddagen.

IFK hockey vände den negativa trenden

Lagkapten Pontus Nylén
IFK Mariehamns ishockeylag lyckades vända den negativa trenden när dom vann över IK Waxholm i division 3 i Islandia på söndagseftermiddagen.

ÅU tog bronset

Maryette Karring fick ytterligare en medalj till samlingen
Åland United behövde bara en poäng i den sista matchen för att ta säkra bronset, men dom tog hand om alla tre när dom vann över TiPS i Dickursby med 1-0.

IFK hockey föll mot Bålsta

Nyhetsnotisen i ljudformat
Det började så bra för IFK Mariehamn med ledning med 3-0 en bit in i andra perioden i ishockeyns division 3 i hemmamatchen mot Bålsta, men det slutade med förlust med 5-8.

IFK förlorade och KuPS tog guldet

IFK Mariehamns tränare Peter Lundberg
IFK Mariehamn förlorade den sista matchen i mästerskapsserien när Honka vann med 3-0 i Esbo. Samtidigt säkrade KuPS guldet när dom besegrade Inter i Åbo med 2-0.

JIK dam vann hemmapremiären

Nyhetsnotisen i ljudformat
Jomala IK:s volleydamer har inlett säsongen med två raka segrar i division 2.

Sandvik tog EM-silver

Kenneth Sandvik
Kenneth Sandvik gjorde som frun Marcela och tog silver vid EM i bänkpress med utrustning i Tammerfors.