Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 november, 2023 - 12:11Uppdaterad: måndag, 13 november, 2023 - 14:07
  • Sebstian Dahlström. Pressbild IFK Mariehamn.

IFK Mariehamn värvar Sebastian Dahlström

Mittfältaren Sebastian Dahlström blir fotbollslaget IFK Mariehamns första värvning inför säsongen 2024. Dahlström har kritat på ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger.

 – Jag är mycket glad över att skriva på för IFK Mariehamn. Jag ser fram emot en ny utmaning och att få träffa laget och börja jobba tillsammans. Jag ska göra allt för att hjälpa till så att vi kan uppnå våra mål den inkommande säsongen, säger Sebastian Dahlström enligt ett pressmeddelande.

Sebastian Dahlström gjorde sin debut i ligan 2016. Han har representerat HJK i cirka 100 ligamatcher och har två senaste säsongerna representerat KuPS där han gjort omkring 40 ligamatcher.

27-årige Dahlström har två A-landskamper för Finland och spelar som central mittfältare, där hans huvudposition är att vara lägre ner i banan i en speluppbyggande roll.

 – IFK Mariehamn har som målsättning att komponera en till antalet mindre spelartrupp inför 2024 där förutsättningarna för speltid för egna fostrade IFK-spelare ökar. I ljuset av den målsättningen är värvningen av Sebastian Dahlström även en viktig pusselbit för utvecklingen av våra yngre spelare, kommenterar Jimmy Wargh transfern i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »