Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 9 november, 2023 - 10:50Uppdaterad: torsdag, 9 november, 2023 - 12:45
  • Albin Granlund, Philip Garvö och Johan Sundman firar efter kvalsegern mot Gnistan.

IFK förlänger med Johan Sundman 

Fotbollslaget IFK Mariehamn meddelar i ett pressmeddelande att man har förlängt kontraktet med målvaktstränaren Johan Sundman över 2024. 

I pressmeddelandet står det att Johan Sundman har varit en mycket omtyckt målvaktstränare sedan 2011 i IFK-staben, där han fostrat många framgångsrika målvakter. 

- Jag är mycket glad att vi kommit överens om en förlängning med Johan. Han har en gedigen utbildning och en lång erfarenhet som målvaktstränare och är ett viktigt stöd för vår målvaktsbesättning som uppskattar honom mycket. Tittar vi på det jobb han gjort över åren så ser vi konsekvent att han utvecklat skickliga ligamålvakter regelbundet, kommenterar IFK Mariehamns klubbdirektör Peter Mattsson, förlängningen i pressmeddelandet. 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »