Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 9 november, 2019 - 17:59

IFK fick storstryk av SK Iron

Sex sekunder var det som krävdes innan SK Iron kunde spräcka nollan på IFK Mariehamn i första period. Det var bara början på en tung lördagseftermiddag för IFK som förlorade matchen med 3-9 (1-3, 1-2, 1-4).

SK Iron visade sig vara några storlekar för stora för IFK Mariehamn hemma på Islandia. SK Iron gjorde två mål i boxplay och två i powerplay och matchen var inte helt ojämn när IFKs Niklas Kerwien skickade in en reducering till 2-4. Sen drog Peter Skogström i IFK Mariehamn på sig ett matchstraff och i det powerplayet som uppstod gjorde SK Iron 2-5 och efter det blev det för tungt för IFK att hämta sig. Siffrorna drar iväg till 2-9 innan Robin Englund i IFK reducerade och fastställde slutreslutatet med dryga tre minuter kvar på klockan, 3-9.

Förlusten innebär för IFKs del att de ligger nästsist i tabellen med nio poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »