Publicerad: lördag, 24 april, 2021 - 14:07Uppdaterad: lördag, 24 april, 2021 - 19:36

Hörnor blev IFKs fall

IFK Mariehamns herrar i fotboll förlorade mot Ilves i en träningsmatch på bortaplan efter att släppt in två hörnmål i första halvleken.

Första målet nickade Ilves Patrick Loa Loa in efter omkring 20 minuter och det andra målet knoppade IFK-försvaren Calle Svensson in i eget mål.
Målvakten i IFK, Oskari Forsman lyckades dock med att knipa två straffar i matchens slutminuter som skulle kunna gjort att siffrorna stuckit iväg onödigt mycket.

Anfallaren i IFK Mariehamn, Vahid Hambo, blev i en situation glidtacklad av motståndarnas målvakt och IFK tvingades till ett byte efter det. Han blir kanske en del av IFKs förlängda skadelista där Aapo Mäenpää och Eero Tamminen just nu är. Aapo Mäenpää har nyligen opererats efter en skada han ådrog sig på träning. Eero Tamminen drog också på sig en skada under träning och har blivit utredd på Åland och av specialister i Åbo, där man beslutat om att Eero Tamminen ska rehabilitera utanför planen.

Måndagen den 3 maj är det ligapremiär för IFK Mariehamn mot Honka på bortaplan.