Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 1 oktober, 2019 - 17:19
  • IFK Mariehamns huvudtränare Kenneth Westerback och lagkaptenen Pontus Nylen

Generationsväxling i IFK-truppen

Det är en tydlig generationsväxling som pågår hos IFK Mariehamns hockeyherrar. Det är det yngsta laget som huvudtränaren Kenneth Westerback någonsin har lett och på lördag och söndag blir det upp till bevis. Seriespelet drar igång och motståndet består av Östervåla IF på lördagen och Tierps HK på söndagen.

Det yngsta laget jag tränat och det märks att de är träningsvilliga berättar Kenneth Westerback, huvudtränare för IFK Mariehamns hockeyherrar. Målsättningen är att sluta topp fyra i grundsieren. Spelmässigt har vi som ambition att ha ett bättre försvarsspel samt färre utvisningsminuter.

Huvudtränaren för IFK Mariehamn, Kenneth Westerback och lagkaptenen Pontus Nylen berättar om sina målsättningar inför säsongen, hur det kan komma att påverka att ha tappat erfarna spelare och därmed också fått in nytt blod i truppen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »