• Zacharias Forsström lägger bollen över nät i matchen mot TCT. Foto: Johan Ågren
Zacharias Forsström efter vinsten mot TCT
Publicerad: söndag, 26 januari, 2020 - 19:41, uppdaterad: fredag, 31 januari, 2020 - 18:22

Full pott för MLK

4-0 vann MLK med för andra gången denna helgen när hemmalaget välkomnade TCT till Bollhalla. En match som bjöd på långa bollar med bra spel och där slutresultatet ändå speglade hur matcherna hade spelats.

Samma trio från MLK matchades under söndagen mot TCT, som mot lördagens match mot Ettan. Trion bestod av Sean Bailey, Otto Byman och Zacharias Forsström där alla vann sina singlar. I dubbeln blev det en kamp, där en av motståndarna i TCT slängde sitt rack tre gånger i backen innan han väljer att ställa sig på det och förstöra det. Han hämtade snabbt ett nytt rack, men det var dock utan större hjälp. Bailey och Forsström stod segrande efter att sista bollen skjutits i nät av TCT.

 

Resultaten från söndagens match mellan MLK och TCT.

Sean Bailey - Jani Jankkila (6 - 2 , 6 – 1)
Otto Byman - Patrik Jaatinen (6 - 2 , 6 – 0)
Zacharias Forsström - Martin Tirkkonen (6 - 2 , 6 – 4)
Sean Bailey, Zacharias Forsström - Patrik Jaatinen, Jani Jankkila (6 - 2 , 6 – 2)

Fler Sport

Segrar för Våsc och IF Fram

Innebandy: Damerna och herrarna i Våsc stod för var sin seger i lördags. Damerna vann över Bålsta FBC i division 3 med 8-1. Herrarna besegrade Öregrunds IK med 11-5 i division 6.

IFK studsade tillbaka - slog serieledarna

Ishockey: IFK Mariehamn fick en fin avslutning på helgen när laget besegrade serieledarna IK Waxholm med 4-3 i söndagens match i Islandia inför storpubliken med 345 personer.

Åland United till semifinal i Finlands cup

Shannon Simon och Samuel Fagerholm:
Fotboll: Åland United är klara för semifinal i Finlands cup. Detta efter att ha besegrat Ilves med 3-0 i söndagens kvartsfinal i Eckeröhallen.

Jenny Fellman 41:a i sprint

Skidskytte: Jenny Fellman slutade på 41:a plats i 7,5 km-sprinten i IBU-cupen i italienska Val Martello.

Bäcklund 41:a i Barcelona

Johanna Bäcklund slutade på 41:a plats i Barcelona halvmarathon under söndagen. Hennes tid i mål var 1:16:15.

JIK:s herrar vann femsetare

Volleyboll: Jomala IK:s herrar fick kämpa för segern i lördagens match i division 1 norra hemma mot Sollentuna B. Men till slut stod JIK som segrare med 3-2 i set.

IFK föll med 1-8 mot Älta

Ishockey: Ett decimerat IFK Mariehamn med endast två hela femmor föll med 1-8 mot Älta i fortsättningsserien under lördagen.

HJK besegrade IFK med 3-1

IFK:s målskytt Gustaf Backaliden:
Fotboll: HJK vann med 3-1 över IFK Mariehamn i matchen i Finlands cup i Helsingfors. IFK:s enda mål gjordes av Gustaf Backaliden.

Joel Mattssons HIFK kryssade i cupen

Nyhetsnotisen i ljudformat:
Fotboll: Joel Mattsson spelade från start när HIFK mötte FC Inter igår i gruppspelet av Finlands cup. Matchen slutade 1-1. HIFK som återfinns i samma...