Publicerad: söndag, 27 september, 2020 - 17:41

Forsström/Bergroth vinnare av ÅM i padel

Peter Forsström och Emilio Bergroth kan titulera sig själva som åländska mästare i padel 2020 efter att inte ha förlorat ett enda set.

För vinnarlaget Forsström/Bergroth var det en enklare väg till finalen efter att ha vunnit semin mot lag Rumander/Wingert (6-1, 6-0).

Det andra finallaget bestående av Lucas Forsström och Niclas Forsström hade en tuffare semifinals mot lag Holmström/Lundberg (6-4, 6-4).

Lucas och Niclas Forsström började starkast och gick upp i ledning med 3-0 innan det vände och Peter Forsström och Emilio Bergroth kom ikapp och gick förbi innan de vann första set med 7-5. Andra set vann lag Forsström/Bergroth ganska bekvämt med 6-3.

Detta innebär att lag Forsström/Bergroth får åka till de finska padelmästerskapen den 17 oktober där man sen utser vilka som ska tävla för Finland i de nordiska mästerskapen i padel i Malmö i slutet av november.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »