Publicerad: söndag, 21 maj, 2023 - 11:40Uppdaterad: söndag, 21 maj, 2023 - 19:11

Förlust för IFK Mariehamn mot serieledarna

Fotbollsdamerna i IFK Mariehamn förlorade med 3-2 mot serieledarna FC Nokia under lördagens match i division tre.

Jenna Koskinen i FC Nokia gav sitt lag ledningen efter 34 minuter. Men i den andra halvleken vände IFK när Stella Luoma gjorde mål två gånger om i den 60:e och 69:e matchminuten. Den ledningen bevakade IFK i elva minuter innan Sini Sulonen kvitterade för FC Nokia. Det var ett självmål som blev det avgörande målet som sänkte IFK i den 84:e matchminuten.

IFK Mariehamn ligger näst sist i den tio lag stora serien med tre poäng. På lördag möter man LiePa på bortaplan som har åttonde platsen i serien med lika många poäng.